Johan Uitvaartzorg

Iedere uitvaart is maatwerk

Uitvaartpakketten

Bij Johan Uitvaartzorg heeft u de keuze uit uitvaartpakketten in verschillende prijsklassen waarmee u meteen duidelijkheid heeft over de totaalprijs van de uitvaart. Maar alles is naar wens aan te passen, het blijft de wens van u hoe de vormgeving voor de plechtigheid vorm gegeven wordt.


  • Uitvaart op Maat vanaf €1100.00
    Kiest u ervoor om de uitvaart op maat te laten samenstellen. 
    Johan Uitvaartzorg geeft u advies en begeleiding bij de voorbereiding en samenstelling van de complete uitvaart. Daarnaast worden de noodzakelijke formaliteiten zoals aangifte van overlijden en afspraken met crematorium of begraafplaats voor u geregeld. De uitvaartplechtigheid zelf wordt in dit geval volledig door u in eigen beheer geregeld en ingevuld. Dat geldt dus voor zaken als onder andere de ontvangst van de gasten, het draaiboek van de plechtigheid, de leiding van de plechtigheid, de toespraken en het verzorgen van muziek. Voor een meerprijs kan Johan Uitvaartzorg indien u dat wenst (een deel van) deze taken op zich nemen. 
    Johan Uitvaartzorg adviseert u graag over de mogelijkheden waarop u binnen het voor u beschikbare budget op passende wijze afscheid van de overledene kunt nemen. In een overzichtelijke offerte staan alle prijzen voorgedrukt, zodat u transparant de prijsopbouw van te voren ziet. Wanneer duidelijk is wat uw persoonlijke wensen zijn ontvangt u binnen 24 uur een begroting van de te verwachten kosten van de uitvaart.
  • "Stille" crematie €2500.00

Voor een eenvoudige uitvaartplechtigheid met aansluitend een "stille" crematie heb ik het volgende uitvaartpakket samengesteld:

Begeleiden, vormgeven en uitvoeren uitvaart, conform afspraken. Vastleggen van afspraken in een overeenkomst met offerte. Verzorgen van de nodige wettelijke activiteiten, formaliteiten van crematorium en derden, zoals leveranciers van producten en diensten.  Dit betekent: 

Verzorgen en aankleden van de overledene en de overledene wordt in een eenvoudige kist* daarna overgebracht naar het rouwcentrum. Dit is een sfeervolle ruimte in een voormalige kerk in de wijk Klarendal te Arnhem www.memorarium.nl  

Bij het gemeentehuis de nodige documenten ophalen voor "verlof tot cremeren' en "Uittreksel uit het overlijdensakte". Online kan men op de gedachtenispagina een virtuele kaars laten branden, condoleren of bloemen bestellen die geleverd worden bij het rouwcentrum.  In het rouwcentrum kunt u binnen de wettelijke 6 werkdagen, in alle rust afscheid nemen van de overledene in de familiekamer. Dit is binnen de reguliere openingstijden, inclusief koffie en thee en tijdstip van afscheid is altijd in samenspraak met de familie. Zonder tijdsdruk heeft u gelegenheid samen te zijn en afscheid te nemen.

De kist wordt eventueel in bijzijn van de familie gesloten en kleine plechtigheid rond de kist vindt dan plaats. Op deze dag van het afscheid, wordt de kist overgebracht naar crematorium te Amersfoort**, dit is zonder aanwezige familieleden voor een stille crematie. 

Na de wettelijke 4 weken wordt de urn opgehaald. U ontvangt in het rouwcentrum de urn van uw dierbare in uw tijd weer in ontvangst.

Extra:

Het is altijd mogelijk extra diensten en/of producten toe te voegen tegen een meerprijs. Zoals een uitgebreide koffietafel, rouwkaarten, bedankkaartje, bloemen etc. Maar u kunt ook om kosten te besparen veel zelf doen. Voor het Incasseren polissen via de Akte van Cessie, vragen wij €189,00

Waarom begraafplaats en crematorium te Amersfoort:   http://cba-amersfoort.nl

**= de reden dat de overledene overgebracht wordt naar het gemeentelijke crematorium Amersfoort is omdat een crematie hier €508.00 kost (inclusief asbestemming). 

Wenst u toch aanwezig te zijn bij de invoer, betaald u €223.- extra (voor 30 minuten). De uitvaart kan ook uitgevoerd worden in een nabijgelegen crematorium, zie hieronder een kostenoverzicht van omliggende crematoria:

Crematorium Moscowa te Arnhem

Maandag t/m vrijdag om 8.30 uur 30 min. aula en 30 min. condoleanceruimte,                                                                                    incl. verstrooien terrein zonder aanwezige familie .............................................. € 685.00

t/m 10.00 uur 45 min. aula en 60 min. Condoleanceruimte................................... €  843.00

Na 10.00 uur 45 min. aula en 60 min. Condoleanceruimte.....................................€ 1105.00

zaterdag tot 17.00 uur 45 min. aula en 60 min. Condoleanceruimte.....................€ 1440.00

Exclusief asbestemming Moscowa....................................................................   + €   127.00                                                                         

Crematorium  te Dieren

Maandag t/m vrijdag om 8.30 uur 30 min. aula en 30 min. condoleanceruimte,                                                                                    incl. verstrooien terrein zonder aanwezige familie .............................................. € 685.00

t/m 10.00 uur 45 min. aula en 60 min. Condoleanceruimte................................... €  825.00

Na 10.00 uur 45 min. aula en 60 min. Condoleanceruimte.................................... € 1194.00

zaterdag tot 17.00uur 45 min. aula en 60 min. Condoleanceruimte......................€ 1300.00

Exclusief asbestemming Moscowa....................................................................   + €   127.00

Verlengingen aula per 15 min. €97,00 condoleanceruimte per 15 min. €75,00


Crematorium Jonkerbos te Nijmegen

Crematie met familie en aanwezig bij de invoer in Nijmegen................................. € 625.00

Exclusief asbestemming Jonkerbos........................................................................+ € 127.00 

*= eenvoudige kisten die aangeboden worden bij de uitvaartpakketten "stille crematie & stille crematie met een afscheidsplechtigheid":

Een ongelakte populieren kist met gebogen handgrepen. De bekleding is ongebleekt katoen met koord aan de rand. (De binnenkant van de deksel is het mogelijk om een persoonlijke groet te schrijven aan de dierbare door (klein) kinderen. 

Een kist van eiken fineer met doorlopende handgreep. (Na wens kan deze kist ook aangeboden worden met gebogen handgrepen) De bekleding is hiervan ook van ongebleekt katoen met koord. 

  • "Stille"crematie met een afscheidsplechtigheid €3700.00

Verzorgen en aankleden van de overledene en de overledene wordt in een eenvoudige kist* en daarna overgebracht naar het rouwcentrum. Dit is een sfeervolle ruimte in een voormalige kerk in de wijk Klarendal te Arnhem www.memorarium.nl    

Bij het gemeentehuis de nodige documenten ophalen voor "verlof tot cremeren' en "Uittreksel uit het overlijdensakte". U kunt 50 rouwkaarten €105.50 bestellen en 50 bedankkaarten €73.00 uit het rouwkaartenboek (exclusief portokosten). Daarnaast ontvangt u een bloemstuk van €79.00 met doorsnee van 30 cm in uw gewenste kleur van De Bloemenwinkel uit de wijk Klarendal. Online kan men op de gedachtenispagina een virtuele kaars laten branden, condoleren of bloemen bestellen die geleverd worden bij het rouwcentrum.

In het rouwcentrum kunt u binnen de wettelijke 6 werkdagen, afscheid nemen van de overledene tijdens een rouwbezoek in de familiekamer. Dit is binnen de reguliere openingstijden, inclusief koffie en thee. 

De dag erop vindt er een persoonlijke uitvaartplechtigheid plaats in het Memorarium Gelderland €599.00, deze zal in samenspraak met de familie vorm gegeven worden qua muziek en gesproken tekst. Dit is inclusief op- en afbouw van 4 uur, dit betekent dat u niet tijdgebonden bent voor de uitvaartplechtigheid. Eventueel tegen een meerprijs kunt u in deze tijd de genodigden een koffietafel aanbieden, vraag hiervoor naar onze uitgebreide mogelijkheden.

Op deze dag van het afscheid, wordt de kist overgebracht naar een crematorium** zonder aanwezige familieleden voor een stille crematie. Na de wettelijke 4 weken ontvangt u in het rouwcentrum de urn van uw dierbare in ontvangst. Desgewenst kan de urn voor een bewaarperiode van 1 jaar nog kosteloos bewaard worden in het columbarium, zodat u in alle rust na kunt denken voor de vervolgstap.

**= de reden dat de overledene overgebracht wordt naar crematorium Amersfoort is omdat een crematie hier €499.00 kost (inclusief as bestemming). Wenst u dit toch te laten plaats vinden in aanwezigheid van familie is dit altijd mogelijk voor een meerprijs bij een crematorium naar keuze.

Meerprijs extra diensten en/of producten:

Het is altijd mogelijk extra diensten en/of producten toe te voegen tegen een meerprijs. (Voor een begrafenis ontvangt u op de €3700.- €250.- korting, omdat u hiernaast de kosten voor het delven van het graf en grafrecht van minimaal 10 jaar ontvangt. Kosten hiervan zijn afhankelijk per begraafplaats)

Aanwezig bij de invoer is mogelijk:

Wenst u dit toch te laten plaats vinden in aanwezigheid van familie is dit altijd mogelijk voor een meerprijs bij een crematorium naar keuze. 

Op deze voorlopige kostenopgave voor 2018 zijn de Algemene Voorwaarden van Johan Uitvaartzorg van toepassing, behoudens zover uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Door ondertekening van deze kostenopgave verklaart opdrachtgever tevens een exemplaar van deze Algemene Voorwaarden van Johan Uitvaartzorg te hebben ontvangen. Daarnaast geeft u door ondertekening van deze kostenopgave toestemming dat de persoonlijke gegevens van u als opdrachtgever en de overledene, strikt gebruikt worden voor de verwerking van de uitvaart. In verband met de wet (AVG) Algemene verordening gegevensbescherming. En dat uw gegevens bewaard blijven tot  1 jaar na de uitvaartplechtigheid, of wanneer dit uitdrukkelijk anders is afgesproken.