Johan Uitvaartzorg

Iedere uitvaart is maatwerk

Partners

Uitvaartcentrum - gedenkruimte - columbarium 

Memorarium Gelderland 

Na een grondige restauratie is dit monumentale gebouw, de voormalige Sint Jan de Doperkerk, geworden tot een van de mooiste rouw- en trouwlocaties van Arnhem in de wijk Klarendal.  Memorarium Gelderland heeft een rouwcentrum met daarnaast een binnencolumbarium (urnenmuren) en een gescheiden ruimte voor urnenbijzetting  voor veteranen.  Over de activiteiten van en in het Memorarium Gelderland kunt u kijken op: www.memorarium.nlVerlengde Hoflaan 74 te Arnhem. 

 

Rouwdrukwerk  

Staat voor een stevig grafisch bedrijf en crossmedia specialist. De roots liggen in Arnhem en met het team verzorgen zij al jarenlang prachtige drukwerken, waaronder rouwkaarten en bedankkaarten. De website kunt u bezoeken:  www.gldgrafimedia.nl


Uitvaartbloemist         

Omdat een bloemstuk iets heel persoonlijks is adviseert Johan Uitvaartzorg om samen met de rouwbloemist een persoonlijk bloemstuk uit te zoeken. Hiervoor werkt Johan Uitvaartzorg met de volgende bloemisten. Hun website en werkwijze kunt u bezoeken: 

www.debloemenwinkelarnhem.nl  

www.floremetart.nl


 

Rouwvervoerder                 

Direct na een melding van een overlijden neemt Johan uitvaartzorg contact op met zijn rouwvervoerder Brenda Tijssen, die op persoonlijke wijze en met een medische achtergrond samen met Johan Verhofstadt de overledene verzorgt, thuis opbaart en eventueel kist. De werkwijze van ons team is dicht bij de familie te staan en wanneer nodig te begeleiden in het door de familie zelf uitvoeren van de verzorging. Want afscheid nemen begint met kleine dingen die het rouwproces vergemakkelijken.      

 https://veluwezoom-uitvaartverzorging.nl                           


Kistenleverancier           

Johan Uitvaarzorg adviseert u bij de keuze voor een betaalbare en kwalitatieve hoogwaardige opbaarplank of kist. Met diverse leveranciers wordt samengewerkt. Zo zijn er al betaalbare kisten vanaf €390.00 voor een Populieren ongelakte vlakdeksel kist met katoenen bekleding of multiplex kist Eiken fineer. Maar ook een onbehandelde opbaarplank van Bloesemhout vanaf €550.00. Deze komt van: eco-kist.com

www.AkidiA.nl www.Doodskist.nl en  biesvelden.nl (zoals afgebeeld) 


Uitvaartwade               

Wanneer u kiest voor een opbaarplank adviseert Johan Uitvaartzorg u voor een passende uitvaartwade. U wordt dan in doeken gewikkeld. Johan Uitvaartzorg ontwerpt zo nodig met u samen de uitvaartwade, Hierdoor wordt door de Landelijke Vereniging van Crematoria en vele beheerders van (natuur) begraafplaatsen geadviseerd . De stoffen die gekozen worden zijn gecontroleerd of of zij aan alle strenge eisen voor lijkwaden voldoen, zoals de minimale stofdikte, stofdichtheid en biologisch afbreekbaarheid. 

www.uitvaartwade.nl   of  www.wikkelgoed.nl

                                                                     

Afscheidsfotografie

Kiekfoto Rob de Joode gaat discreet en respectvol om met de intieme en moeilijke momenten. Op gepaste afstand legt hij deze vast, met oog voor details. Zoals een hand op iemands schouder, die mogelijk in deze hectische dagen ontgaat. In een persoonlijk gesprek met u of via Johan Uitvaartzorg, waarbij uw wensen centraal staan, geeft u aan wat er wel of niet mag worden gefotografeerd. Alle is bespreekbaar, zoals een combinatie van de afscheidsdienst, de condoleance en de koffietafel, alsook de opbaring, het sluiten van de kist of verstrooien van de as. Dit in een prachtig gebonden naslagwerk geeft de moeilijke periode in uw leven, later een plekje om het rouwproces nog gemakkelijker te verwerken. Zie website:

www.kiekfoto.nl    


Afscheidsfotografie 

Boy Hazes: "Als mensfotograaf ik leg momenten in een leven vast. Momenten van ontmoeting en momenten van afscheid. Een dierbare herinnering voor later.Als fotograaf ben ik  niet onzichtbaar, maar ik stel me wel zo op." Als professioneel fotograaf maak ik foto's van een uitvaart op journalistieke wijze. Een chronologische serie van beelden. Voor u. Ik fotografeer met respect, passie, ethiek en empathie. Uiteraard bepaalt u wat u wel of zeker niet gefotografeerd wilt hebben. Ik heb jarenlange ervaring als afscheidsfotograaf en sta open voor bijna alles. Uw wens is mijn uitdaging.

www.boyhazes.nl

Overige Afscheidsfotografie

www.afscheidsmomenten.nl  of  www.uitvaart-fotograaf.nl  of  www.pienterprojects.com  www.henrysphotodesign.nl


Uitvaartreportage

Kiest u liever voor een filmopname, dan ook is dat mogelijk. Hiervoor werkt Johan Uitvaartzorg samen met Arthur Ike die met respect de uitvaartplechtigheid in beeld brengt. Zie voor zijn werkwijze op de website: www.terugkijkenopeenpassendafscheid.nl


Uitvaart musici        

Live muziek op de dag van de uitvaart is een van de waardevolle momenten om het favorieten lied van uw dierbare live te horen. Johan Uitvaartzorg adviseert u hiervoor diverse musici: 

www.songforyou.nl ,  www.arpalisa.nl,

www.machabelle.vpweb.nl , Miep Hofmans, Esther Kruiter,  www.Marsmelody.nl ,  www.memoriesuitvaartmuziek.nl


As (Partner van onderstaande bedrijven)    

www.laatstevlucht.nl

www.urngedenkteken.com

www.kneedbaresteen.nl

waterurn.nl 

www.levennahetleven.nl

impona.nl/sieraden

www.chrisgrafkunst.nl  

duurzaamgedenken.nl 

https://www.denhollandsche.nl/informatie-over-grafstenen/uitvaartondernemers-arnhem-nijmegen


Nazorg

www.deovertocht.nl (begeleiding bij afscheid en rouw)

susannaredeker.nl (Cranio sacraal therapie) 

www.actief4weduwe.nl  of  www.actief4friends.nl                            (nazorg en ondersteuning)

mariahilligehekken.123website.nl  (In eigen beheer 3 bundels met levensgedichten uitgebracht, die waardevol kunnen zijn in het verwerken van rouw en troost kunnen bieden bij het afscheid)

www.seeyoubyjean.com 


Voor en nazorg bij verlies en rouw

Waar Johan Uitvaartzorg u alle zorg rond de uitvaart uit handen neemt, kan Berend Tiemersma op elk gewenst moment instappen indien u behoefte heeft aan hulp op emotioneel, spiritueel of administratief gebied. Zowel voor als na de uitvaart. Als verlies- en re-integratiecoach helpt hij u de balans te herstellen in werk, leven en welzijn tijdens of na verlies en verandering. Met zijn krachtig inlevingsvermogen krijgt hij snel inzicht in uw gevoels- en levenssituatie. Hij begeleidt u door het rouwproces om met moed en vertrouwen de draad weer op te kunnen pakken. Zijn benadering is evenzo invoelend en menselijk als realistisch, praktisch en zakelijk.   www.altravista.nl/verliesbegeleidingOverige links (ik ben ook te vinden op:)                

www.rozeuitvaart.nl  (regenbooguitvaart)                                                

www.uitvaart-arnhem.nl/johan-uitvaartzorg 

johanuitvaartzorg.gedachtenispagina.nl 

avunea.com/nl/uitvaartverzorger/31/johan-verhofstadt (partnerprofiel)

www.kinderuitvaartbegeleiding.nl (kinder uitvaarten)

www.jbvanheteinde.nl (schrijver)