Zoekt u een begrafenisondernemer in Arnhem die de uitvaart precies op uw wensen afstemt? Kiest u dan voor Johan Uitvaartzorg. Ik luister altijd naar uw ideeën en wensen om een uitvaart samen te stellen die persoonlijk is en bij de overledene past. Uiteraard let ik daarbij ook op uw budget.

Voor uw naaste wilt u een persoonlijke en waardige uitvaart. Om een indruk te krijgen van mij als begrafenisondernemer en als persoon kunt u de pagina ‘Over Johan‘ raadplegen.

De diensten die de begrafenisondernemer in Arnhem aanbiedt

Bij Johan, de begrafenisondernemer in Arnhem, kunt u terecht voor diverse diensten. Ik bied diverse mogelijkheden aan zodat u altijd een passende uitvaart samen kunt stellen. Op de ‘Pakketten’ pagina kunt u zien welke standaard pakketten ik aanbied en tegen welke prijs. Er wordt helder omschreven welke zaken ik voor u zal regelen. U kunt de pakketten aanpassen naar wens. Het is bijvoorbeeld mogelijk om extra diensten toe te voegen tegen een meerprijs. Tijdens een persoonlijk gesprek laat ik u graag de offerte zien, zodat u weet wat elke dienst gaat kosten. Deze transparantie zorgt ervoor dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Op basis van uw wensen en budget kan ik een uitvaart samenstellen. Tevens bied ik speciale uitvaarten aan, zoals de regenboog uitvaart. Deze uitvaart is voor mensen die bij de LGBTI groep horen. Hierbij kunnen niet alleen familie en vrienden worden uitgenodigd, maar ook mensen die bij dezelfde groep horen. Zo kan het unieke leven van elk persoon een basis vormen voor de vormgeving van de uitvaart.

Johan uitvaartzorgHoe kunt u contact opnemen met Johan Uitvaartzorg?

U kunt het beste telefonisch contact opnemen met de begrafenisondernemer in Arnhem. Dit mag overdag, maar ook ’s nachts. Het telefoonnummer is 06-10122205. U kunt dan meteen een afspraak maken voor het bespreken van de mogelijkheden. Heeft u vragen over de diensten die ik aanbied? Stuurt u dan gerust een mail naar info@johanuitvaartzorg.nl. Ik zal uw vragen binnen 2 uur beantwoorden.