Crematie in Rozendaal

U zoekt iemand die u kan bijstaan in het verzorgen van een crematie in Rozendaal? Johan Uitvaartzorg is gevestigd in Arnhem en verzorgt begrafenissen en crematies in de regio. Een crematie of begrafenis wordt geheel uitgevoerd volgens uw wensen en is daardoor zo persoonlijk mogelijk.

Kleinschalig en persoonlijk

Voor crematies in de buurt van Rozendaal, Velp of Arnhem werk ik samen met het crematorium Fine Vita. Zij bieden nabestaanden een kleinschalig, persoonlijk en waardig afscheid waarbij een warme ontvangst centraal staat. Bij Fine Vita is er geen aula en koffieruimte, maar is er een intieme ruimte waar in besloten kring afscheid kan worden genomen van een dierbare. Voor de afscheidsplechtigheid voorafgaand aan de crematie in Rozendaal kan een locatie naar wens gereserveerd worden. Ik help u hier namens Johan Uitvaartzorg graag bij. Ik ben bekend in de regio en weet welke mogelijkheden er zijn bij een buitenlocatie voor het persoonlijk afscheid en de diverse crematoria in of om Rozendaal.

Een crematie in Rozendaal op maat

U bent niet verplicht uw crematie bij Fine Vita uit te voeren, maar u kunt ook kiezen voor en persoonlijk afscheid in Rozendaal als u kiest voor de professionele begeleiding van Johan Uitvaartzorg. Ik ga altijd met u in gesprek en hoor uw wensen aan. In samenspraak met u zal de crematie in Rozendaal volledig of deels door mij geregeld worden.

U kunt mij dag en nacht bereiken via het telefoonnummer 06-10122205. Ik maak graag een afspraak bij u thuis om uw wensen te bespreken. Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze mailen naar info@johanuitvaartzorg.nl. Binnen 12 uur heeft u van mij antwoord op uw vragen.

Johan-Uitvaartzorg-Rozendaal