Een crematie in persoonlijke sfeer; geheel volgens uw wens

Een stijlvol ingerichte en kleinschalige locatie, een warm ontvangst en één op één contact met onze mensen. Dat is waar Finevita voor staat.

In tegenstelling tot traditionele crematoria biedt Finevita geen aula en condoleanceruimte. Onze locatie bestaat uit een intieme familiekamer, waar in besloten kring afscheid kan worden genomen van een dierbare en een aansluitende ovenruimte.

Dus van te voren organiseert u een afscheidsplechtigheid op een locatie naar eigen wens. Denk aan een Theater, kerk, afscheidshuis, Wijnmuseum, Boerderij, kasteeltuin of een restaurant. Een locatie die bij de overledene past. Na afloop komt u op een zelf te bepalen tijdstip naar het crematorium in Heteren voor het laatste afscheid.

Natuurbegraafplaats in Arnhem

Begraafplaats en crematorium

Natuurbegraafplaats Koningsakker

Koningsakker is een uniek project in Europa. De zusters Trappistinnen willen in de schaduw van hun abdij Koningsoord een natuurbegraafplaats ontwikkelen. De voormalige maisakkers zullen de komende tijd veranderen in een prachtig natuurgebied, dat open staat voor iedereen. Met hun leven dat zich grotendeels in de stilte van gebed, aandacht en arbeid afspeelt, zijn de zusters als ‘stille wachters’ bij de begraafplaats betrokken. Koningsakker biedt begraafplaatsen aan met blijvend grafrecht. Ook het plaatsen van een urn gaat tot de mogelijkheden behoren. http://koningsakker.nl