Een uitvaart op maat in Zevenaar

Omdat ieder mens uniek is, verzorgt Johan Uitvaartzorg altijd een uitvaart op maat. In Zevenaar en omstreken heb ik al veel persoonlijke uitvaarten mogen verzorgen. Ik neem u graag alle zorg uit handen en bied een luisterend oor. In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen en adviseer ik over de mogelijkheden voor een uitvaart op maat in Zevenaar.

Tijd voor vernieuwing

De tijd van begrafenissen en crematies volgens een vast protocol is er niet meer. Bij Johan Uitvaartzorg laat ik u graag kennismaken met een nieuw geluid binnen de uitvaartbranche. Bij mij is alles bespreekbaar en is er volop ruimte voor eigen wensen en ideeën. Een uitvaart op maat in Zevenaar is er een waar u later met een goed gevoel aan terugdenkt. Ik kan u volledig ontzorgen en kom tegemoet aan speciale verzoeken.

Speciaal voor homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, transgenders en andere mensen met een niet heteroseksuele geaardheid verzorg ik een regenboog uitvaart op maat. Dit kan in Zevenaar zijn, maar ook in Arnhem, Renkum of Westervoort sta ik u graag bij. Welke uitvaart u ook voor ogen heeft, bij Johan Uitvaartzorg weet u dat deze persoonlijk en herkenbaar zal zijn

.

Johan uitvaartzorg

Een uitvaartverzekering op maat?

Johan Uitvaartzorg realiseert persoonlijke uitvaarten op maat in Zevenaar en omstreken. Hierbij maakt het niet uit waar u eventueel verzekerd bent. Heeft u een uitvaartverzekering afgesloten, dan bent u altijd vrij om te kiezen wie de uitvaart verzorgd. De beslissing voor een uitvaartverzorger is namelijk, net als bij een uitvaart op maat, heel persoonlijk!

Wilt u met mij een uitvaart op maat in Zevenaar bespreken? U kunt mij altijd telefonisch bereiken via 06-10122205. Wij kunnen dan een afspraak maken bij u thuis. Als u vragen heeft over deze uitvaart, dan mag u gerust een mail sturen naar info@johanuitvaartzorg.nl. Ik zal uw vragen binnen 12 uur beantwoorden.