Een arm troostend om iemand heen slaan, kan helaas niet in de huidige anderhalvemetersamenleving. Toch wil je ook nu waardig en op de juiste wijze afscheid nemen als een dierbare overlijdt. Met aandacht voor details en creatieve oplossingen voor wat nog wel mogelijk is, help ik u graag bij het organiseren van een persoonlijke en betaalbare uitvaart. Ook als u elders verzekerd bent kom ik persoonlijk (op 1,5 meter afstand) bij u langs. Voor vragen en melding van overlijden: 06 10 12 22 05 (24/7 bereikbaar).

Bij Johan Uitvaartzorg heeft u al de mogelijkheid te kiezen voor een budget uitvaartpakket waarmee u meteen duidelijkheid hebt over de totaalprijs van de uitvaart. De inhoud van dit Budget uitvaartpakket kan altijd worden aangepast en uitgebreid (tegen een meerprijs), het blijft maatwerk en de uitvaart kan naar uw persoonlijke wens worden vormgegeven. Bij een Dela Naturapolis van €3501.00 krijgt u van mij €506.00 teruggestort!

Flex Uitvaart € 2.995,00

Voor een uitvaartplechtigheid met aansluitend een crematie heb ik het volgende uitvaartpakket samengesteld:

 • Aanname en uitvoering door Johan Uitvaartzorg met een professioneel en ervaren zorgteam.
 • Telefonische ondersteuning en advies om familie zelf de uitvaart te laten regelen.
 • Dienstverlening en levering kist binnen 4 uur na bestelling/betaling (24/7 alle dagen).
 • Inclusief eco-uitvaartkist van vurenhout (andere kisten tegen kleine meerprijs).
 • Laatste verzorging door het zorgteam.
 • Vlakke koelplaat geschikt voor bed- of kistopbaring (tot dag van de uitvaart).
 • Aangifte gemeente.
 • Online condoleren.
 • De koelapparatuur wordt de op de uitvaart dag in combinatie met rouwvervoer opgehaald.
 • Rouwvervoer met luxe rouwauto naar crematorium te Heteren.
 • Luxe rouwauto standaard/modern.
 • Liefdevol afscheid naar Crematorium Heteren met max 10 personen (15 min.)
 • As-bestemming in verstrooiingsurn, 30 dagen na crematie in overleg op te halen in Arnhem.

 

Aanvullende diensten (mee te bestellen):

 • Verwijderen medische implantaten pacemaker/ICD bij laatste verzorging (+ €81,00)
 • Extra tussentijdse controle en aanvullende verzorging op verzoek overdag (+ €201,00)
 • Extra overbrenging in standaard overbreng auto i.c.m. aflevering kist/koeling van plaats van overlijden naar thuis opbaar locatie tot 30 km (+ €129,00)
 • Eventuele kosten van het mortuarium ziekenhuis niet meegerekend.
 • 50 rouwkaarten inclusief portkosten (+€315,00)
 • 100 rouwkaarten inclusief portokosten (+€480,00)
 • 150 rouwkaarten inclusief portokosten (+€645,00)

Wat houdt dit in:

Persoonlijke begeleiding door Johan, dit betekent vormgeven en uitvoeren uitvaart, conform afspraken. Vastleggen van afspraken in een overeenkomst met offerte. Verzorgen van de nodige wettelijke activiteiten, formaliteiten van crematorium te Heteren en derden, zoals leveranciers van producten en diensten.

Dit betekent:

 • Door ons verzorgingsteam wordt de overledene thuis verzorgd en aangekleed. De overledene wordt in een grafkist gelegd voor thuisopbaring.
 • U hebt dan in alle rust, gelegenheid thuis afscheid te nemen van de overledene en eventueel met uw (klein)kinderen de kist te beschilderen.
 • Online kan men op de Gedachtenispagina een virtuele kaars laten branden, condoleren of bloemen bestellen.
 • Bij het gemeentehuis zal ik de nodige documenten ophalen voor “Verlof tot cremeren” en “Uittreksel uit het overlijdensakte”.
 • Met u bepalen wij de dag van het afscheid, op deze dag sluiten we de kist, direct daarna wordt de kist overgebracht naar crematorium te Heteren.
 • In aanwezigheid van maximaal 10 familieleden zal er in het crematorium een “Liefdevol afscheid ” plaats vinden. Dit betekent dat de kist wordt overgebracht van het huisadres naar crematorium Heteren. Men kan in de aula van het crematorium in huiselijke sfeer afscheid nemen. Hiervoor wordt 15 minuten gereserveerd voor het afscheid.
 • Na de wettelijke 4 weken wordt de urn door mij persoonlijk opgehaald bij het crematorium. U ontvangt uit mijn hand de verstrooiingskoker van uw dierbare in ontvangst.
Johan stille uitvaart

Eco-uitvaartkist Vurenhout

Massief vurenhout
Zorgvuldig uitgekozen houtdelen door de vakman. Massief, natuurlijk gedroogd vurenhout uit gecontroleerde bossen. Buitenzijde licht geschuurd en verder onbehandeld.
Het resultaat is een prachtige kwaliteitskist met een hele natuurlijke en zachte uitstraling inclusief de normale onvolkomenheden van een houten natuurproduct.

Kistbekleding van ongebleekt katoen
Al onze grafkisten zijn keurig afgewerkt met zachte katoen kistbekleding. Het katoen is ongebleekt en heeft een natuurlijke licht beige kleur. Basic met natuurkatoen en losse passing en omslag met elastiek, zonder gevuld kussen (met hoofdsteun onder bekleding) en zonder onderlaken en dekentje.

populier-ecotann-moderne-populieren-eco-uitvaartki

Waarom crematorium te Heteren:   

De reden dat de overledene overgebracht wordt naar het crematorium Heteren is omdat een crematie hier € 795,00 kost (Dit bedrag zit in het Flex uitvaart pakket), op een tijdstip van uw keuze. Dit kan doordeweeks zijn maar ook in het weekend en s’avonds, voor maximaal 10 personen, kwartier afscheid (zonder plechtigheid) https://finevita.nl

Toevoegingen:

Het is altijd mogelijk extra diensten en/of producten toe te voegen tegen een meerprijs.

Uitvaart op Maat

Kiest u ervoor om de uitvaart op maat te laten samenstellen?

Johan Uitvaartzorg geeft u advies en begeleiding bij de voorbereiding en samenstelling van de complete uitvaart. Daarnaast worden de noodzakelijke formaliteiten zoals aangifte van overlijden en afspraken met crematorium of begraafplaats voor u geregeld. De uitvaartplechtigheid zelf wordt in dit geval volledig door u in eigen beheer geregeld en ingevuld. Dat geldt dus voor zaken als onder andere de ontvangst van de gasten, het draaiboek van de plechtigheid, de leiding van de plechtigheid, de toespraken en het verzorgen van muziek. Voor een meerprijs kan Johan Uitvaartzorg indien u dat wenst (een deel van) deze taken op zich nemen.

Johan Uitvaartzorg adviseert u graag over de mogelijkheden waarop u binnen het voor u beschikbare budget op passende wijze afscheid van de overledene kunt nemen. In een overzichtelijke offerte staan alle prijzen voorgedrukt, zodat u transparant de prijsopbouw van te voren ziet. Wanneer duidelijk is wat uw persoonlijke wensen zijn ontvangt u binnen 8 uur een begroting van de te verwachten kosten van de uitvaart.

Op deze voorlopige kostenopgave voor 2019 zijn de Algemene Voorwaarden van Johan Uitvaartzorg van toepassing, behoudens zover uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Door ondertekening van deze kostenopgave verklaart opdrachtgever tevens een exemplaar van deze Algemene Voorwaarden van Johan Uitvaartzorg te hebben ontvangen. Daarnaast geeft u door ondertekening van deze kostenopgave toestemming dat de persoonlijke gegevens van u als opdrachtgever en de overledene, strikt gebruikt worden voor de verwerking van de uitvaart. In verband met de wet (AVG) Algemene verordening gegevensbescherming. En dat uw gegevens bewaard blijven tot  1 jaar na de uitvaartplechtigheid, of wanneer dit uitdrukkelijk anders is afgesproken.

Algemene leveringsvoorwaarden Johan Uitvaartzorg

Privacyverklaring voor nabestaanden