Wensenboekje

Door het invullen van dit boekje kunt u uw voorkeuren kenbaar maken voor de uitvoering van uw eigen uitvaart. Het is vooral bestemd voor uzelf en uw nabestaanden. Het is uw manier om duidelijkheid te scheppen in een periode die vaak beheerst wordt door verdriet en de vraag ‘wat zou hij/zij graag gewild hebben’. Dit boekje geeft u de gelegenheid aan uw uitvaart uw eigen wensen mee te geven.

Een passende uitvaart is een uitvaart die past bij úw persoonlijkheid en die voor wat betreft uitvoering nog ruimte laat voor wat nabestaanden mooi vinden. Het is een eerste, belangrijke stap in de verwerking van het verdriet om uw overlijden. Voor nabestaanden is het een geruststellende gedachte uw uitvaart te laten verlopen ‘zoals u dat gewenst zou hebben’.

Dit is uw manier om er voor te zorgen dat uw uitvaart persoonlijk wordt. Zodat uw nabestaanden later met een warm gevoel aan dit afscheid kunnen terugdenken.

U kunt er voor kiezen dit wensenboekje met iemand te bespreken of het bij uw trouwboekje en verzekeringspapieren te bewaren zodat het na uw overlijden geraadpleegd kan worden. Indien wenselijk kunt u een digitale kopie van uw uitvaartwensen in ons archief laten bewaren. Zodat bij overlijden één telefoontje volstaat om uw afscheid volgens uw wensen te verzorgen. Daarna kunt u het met een gerust hart dit ‘vergeten’ en verder gaan met uw leven! En ik ben u natuurlijk graag van dienst om in een persoonlijk gesprek verdere uitleg te geven of ideeën aan de hand te doen.

U kunt het uitvaartwensenboekje ook gratis bestellen.
Stuur een email naar E-mail: info@johanuitvaartzorg.nl

Telefoonnummer: 06-10 12 22 05, dag en nacht persoonlijk bereikbaar.