Het regelen van een uitvaart in Renkum is al lastig genoeg als u aan het rouwen bent. Johan Uitvaartzorg helpt u graag tijdens deze moeilijke periode. Bij mij kunt u kiezen uit meerdere pakketten. Zo kunt u een pakket uitkiezen dat aansluit bij uw wensen en budget. Iedereen verdient tenslotte een waardig afscheid.

De diverse pakketten voor de uitvaart in Renkum

Johan Uitvaartzorg is zeer transparant over de kosten. Ik bied drie pakketten aan tegen een basisprijs. Zo weet u van tevoren altijd wat u dient te betalen. De basisprijzen voor de pakketten zijn €1100,-, €2500,- en €3700,-. Bij het goedkoopste pakket regel ik de noodzakelijke formaliteiten. Bij het pakket van €2500,- verzorg ik eveneens een eenvoudige plechtigheid. Wilt u een uitvaart in Renkum met een uitgebreide plechtigheid? Dan is het laatste pakket van €3700,- de beste keuze. De reden dat ik basisprijzen hanteer is dat u zelf de uitvaart kunt aanpassen aan uw wensen. U kunt extra diensten toevoegen, zoals het regelen van een uitgebreide koffietafel of de rouwkaarten. Tijdens een persoonlijk gesprek zal ik u op basis van uw wensen en budget de mogelijkheden voor een uitvaart laten zien. Op een transparante offerte kunt u zien hoeveel elke dienst kost. Na het gesprek kan ik voor u een begroting opstellen. U weet dan precies wat de kosten voor de uitvaart zullen zijn.

Johan uitvaartzorgHoe kunt u de uitvaart in Renkum regelen?

Ik sta voor uw klaar om samen met u de uitvaart in Renkum te regelen. U mag mij altijd bellen via 06-10122205. We kunnen dan een afspraak maken waarbij ik bij u thuis langskom. Zo kunt u in een aangename omgeving de uitvaart bespreken. U mag ook een mail sturen naar info@johanuitvaartzorg.nl als u vragen heeft. Binnen 12 uur zal ik uw mail beantwoorden.