Om het verlies van een naaste zo goed mogelijk te verwerken, moet u voldoende tijd hebben om te rouwen. Als u een uitvaart in Ede moet regelen, is dit vaak niet het geval. Een uitvaart regelen brengt namelijk stress met zich mee. Johan Uitvaartzorg ontlast u graag, zodat u voldoende tijd heeft om te rouwen. Een handig hulpmiddel is mijn checklist, zodat u weet wat u allemaal moet regelen voor een uitvaart in Ede.

Wat moet ik regelen voor een uitvaart in Ede?’ is vaak de eerste vraag die mensen zich stellen na het overlijden van een naaste. U ontdekt waarschijnlijk al snel dat er behoorlijk wat geregeld moet worden. Wilt u de tijd gebruiken om het verlies van uw naaste te verwerken? Dan help ik u graag bij het verzorgen van uw uitvaart.

Uitvaart op maat in Ede

Omdat ieder mens uniek is, biedt Johan Uitvaartzorg een uitvaart op maat in Ede aan. Hiermee kunt u een uitvaart helemaal zelf samenstellen. Ik geef u hierin graag de vrijheid die u wenst. Johan Uitvaartzorg kan een complete uitvaart in Ede voor u verzorgen. Ik verzorg dan de overledene, baar hem of haar op, ontwerp de rouwkaart, verzorg een passend bloemstuk en doe aangifte van overlijden bij de gemeente. Ook regel ik alle randzaken die komen kijken bij een uitvaart. Desgewenst kan ik u ook adviseren bij de keuze voor een kist of opbaarplank.

Houdt u liever zelf de regie over een uitvaart in Ede? Ook dan bent u bij Johan Uitvaartzorg aan het juiste adres. U kunt de hele uitvaart door mij als regisseur laten regelen, maar ik kan ook alleen het noodzakelijke voor mijn rekening nemen. Toch het heft niet uit eigen handen nemen? Dan doet u zich er goed aan om de volgende zaken te regelen.

Johan Uitvaartzorg Ede
begraafplaats ede

Bron: WikiPedia

Begrafenis Ede

Was het de wens van uw naaste om begraven te worden? Dan moet u het nodige regelen na het overlijden. Zo moet u onder meer de kist uitkiezen waarin uw naaste uiteindelijk begraven wordt. Voor veel mensen is dit een moeilijk en emotioneel moment. Daarom begeleid ik u hier graag bij.  Benieuwd naar het overzicht van begraafplaatsen in Ede? De opsomming hieronder toont alle begraafplaatsen in de gemeente Ede.

  • Begraafplaats Ede: Asakkerweg 6
  • Begraafplaats Bennekom: Kerkhoflaan 45, Alexanderweg 9a
  • Begraafplaats Lunteren: Kerkhoflaan 18
  • Begraafplaats Otterlo: Pothovenlaan 44
  • Begraafplaats Ederveen: De Oude Heuvel 2

Voor wat betreft kisten heeft u bij mij keuze uit een ruim assortiment. Johan Uitvaartzorg werkt enkel met eerlijk geprijsde kisten van 100% ecologische materialen die betaalbaar zijn voor iedereen. Wilt u geen begrafenis in Ede maar in een andere (omliggende) plaats zoals Arnhem of Veenendaal? Ook dan kan ik u van dienst zijn.

Crematie Ede

Niet iedereen wil begraven worden na overlijden. In dat geval kiest u voor een crematie in Ede. Net als bij een begrafenis moet u ook voor een crematie het nodige regelen. Zo moet u een kist kopen en contact opnemen met een crematorium. Besteedt u een crematie in Ede liever uit? Dan bent u bij Johan Uitvaartzorg aan het juiste adres. Desgewenst kan ik een uitvaartplechtigheid voor u realiseren voorafgaand aan de crematie. Als dit het geval is, kiest u voor een flex uitvaart.

Is een naaste overleden, maar woont deze niet in Ede? Dan betekent dit niet dat u geen beroep kunt doen op de diensten van Johan Uitvaartzorg. Wij ondersteunen u graag bij crematies in andere plaatsen binnen de provincie Gelderland. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een mooi en passend afscheid van uw dierbare.

crematorium yardenhuis slingerbos ede