Het regelen van een uitvaart in Ede is al lastig genoeg als u aan het rouwen bent. Johan Uitvaartzorg helpt u graag tijdens deze moeilijke periode. Bij mij kunt u terecht voor de verzorging van de gehele uitvaart, maar ook alleen voor de noodzakelijke zaken. Zo kunt u zelf een keuze maken op basis van uw wensen en budget. Iedereen verdient tenslotte een waardig afscheid.

Ik help u graag

Johan Uitvaartzorg is zeer transparant over de kosten. Ik bied diverse mogelijkheden aan en ben helder in mijn communicatie over de prijzen. Zo weet u van tevoren altijd wat u dient te betalen. Wilt u liever zoveel mogelijk zelf regelen, dan kunt u mij inschakelen als ‘Regisseur’. Als regisseur regel ik de noodzakelijke formaliteiten en help ik u online, per e-mail, telefonisch of via WhatsApp. U de regie, ik het regelwerk.

Wilt u een uitvaart in Ede met een uitgebreide plechtigheid? Ook dan ben ik u graag van dienst. Meer informatie over de mogelijkheden kunt u vinden onder het kopje ‘Ik help u graag’. Tijdens een persoonlijk gesprek zal ik u op basis van uw wensen en budget de mogelijkheden voor een uitvaart laten zien. Op een transparante offerte kunt u zien hoeveel elke dienst kost. Na het gesprek kan ik voor u een begroting opstellen. U weet dan precies wat de kosten voor de uitvaart zullen zijn.

Hoe kunt u de uitvaart in Ede regelen?

Ik sta voor uw klaar om samen met u de uitvaart in Ede te regelen. U mag mij altijd bellen via 06-10122205. We kunnen dan een afspraak maken waarbij ik bij u thuis langskom. Zo kunt u in een aangename omgeving de uitvaart bespreken. U mag ook een e-mail sturen naar info@johanuitvaartzorg.nl als u vragen heeft. Binnen 12 uur zal ik uw e-mail beantwoorden.

Johan Uitvaartzorg Ede