Als een dierbare overlijdt heeft u al genoeg aan uw hoofd. Het regelen van een uitvaart in Arnhem is dan het laatste waar u aan moet denken. Bij Johan Uitvaartzorg nemen we u graag (een deel van) het voorbereiden van een uitvaart uit handen. Wij werken met meerdere pakketten met een basisprijs, waardoor u eenvoudig een mooie en betaalbare uitvaart samen kunt stellen.

Wat zijn de mogelijkheden voor een uitvaart in Arnhem?

Bij Johan Uitvaartzorg kunt u kiezen uit meerdere mogelijkheden voor een uitvaart in Arnhem. Ik heb namelijk meerdere pakketten opgesteld. Elk pakket heeft een basisprijs. Tegen deze prijs bied ik u diverse diensten aan. De ‘Uitvaart op Maat’ is bijvoorbeeld vanaf €1100,-. Hierbij regel ik alle noodzakelijke formaliteiten. Bij de ‘”Stille” crematie’ regel ik eveneens een eenvoudige plechtigheid vanaf €2500,-. Het meest uitgebreide pakket is de ‘”Stille” crematie met een afscheidsplechtigheid’. Vanaf €3700,- regel ik een uitgebreide plechtigheid. Zo kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare. U mag bij elk pakket diensten toevoegen tegen een meerprijs om de uitvaart op uw wensen af te stemmen. Uiteraard houd ik rekening met uw budget. Heeft u al ideeën over hoe de uitvaart zal moeten verlopen? Dan adviseer ik u graag over de mogelijkheden die binnen uw budget passen. Aan de hand van een transparante offerte kan ik een inschatting van de kosten maken. Ik kan na afloop van het gesprek een begroting opstellen zodat u precies weet wat de kosten zullen zijn.

Johan uitvaartzorg

Het voorbereiden van de uitvaart in Arnhem

Wilt u de mogelijkheden voor de uitvaart in Arnhem met mij bespreken? Neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-10122205. Ik kom graag bij u thuis langs voor een persoonlijk gesprek. Wilt u eerst meer informatie over de uitvaart? Stuurt u dan een mail naar info@johanuitvaartzorg.nl. Ik beantwoord altijd binnen 12 uur uw vragen.