Bij een uitvaart regelen komt meestal meer kijken dan mensen op voorhand denken. Bovendien gaat het vaak gepaard met flink wat stress. Na overlijden heeft u vaak maar een paar dagen de tijd om alles voor een uitvaart te regelen. Gaat u zelf alles rondom een uitvaart regelen? Dan gaat dit ten koste van de tijd om te rouwen. Hierdoor neemt u mogelijk niet mogelijk niet goed genoeg afscheid en dat maakt het verwerken van het verlies er niet makkelijker op.

Wilt u uzelf na het overlijden volledig op het rouwproces kunnen richten? Laat een uitvaart dan regelen door Johan Uitvaartzorg. Omdat ik u het werk uit handen neem, heeft u voldoende tijd om het verlies van uw naaste te verwerken.

Bovendien verzeker ik u dat uw dierbare een waardig afscheid krijgt.

Ook als u elders verzekerd bent, regel ik de hele uitvaart!

Flex uitvaart

all-in prijs crematie

De kist

100% ecologische grafkisten

LVC gekeurd.

Zelf samenstellen

Betaal uitsluitend wat u afneemt

Regisseur

U de regie, ik het regelwerk

Spreker

Wenst u alleen een spreker?

Wat moet ik regelen?

Overheid en verzekeringsmaatschappijen

Regenboog uitvaart

LBHTI gemeenschap

Wensenboekje

Gratis te downloaden

Facebook na overlijden

Wat moet er allemaal geregeld worden?

Een uitvaart regelen gaat verder dan een kist uitzoeken voor de begrafenis of crematie. Bij een waardig afscheid hoort namelijk ook uitvaartplechtigheid. Hierbij kunt u denken aan een dienst in een gebedshuis, maar ook aan een condoleance. Daarnaast is verzorging en opbaring van een overledene belangrijk.

Bij een uitvaart regelen krijgt u bovendien te maken met allerlei randzaken. Denk hierbij aan het ontwerpen en opmaken van een rouwkaart, het verzorgen van een passend bloemstuk en aangifte van overlijden doen bij het gemeentehuis. Al deze zaken samen maken dat een uitvaart regelen veel tijd kost en behoorlijk stressvol kan zijn.

Uitvaart zelf regelen

We haalden hierboven al aan dat een uitvaart regelen geen gemakkelijke opgave is. Het kost veel tijd en brengt bovendien veel stress met zich mee. Kiest u er desondanks toch voor om zelf een uitvaart te regelen? Dan wilt u ongetwijfeld dat uw naaste een waardig afscheid krijgt.

Helaas gebeurt het regelmatig dat mensen bepaalde (rand)zaken vergeten. Hierdoor verloopt een uitvaart mogelijk toch niet helemaal zoals gewenst. Laat u de uitvaart regelen door Johan Uitvaartzorg? Dan hoeft u hier niet bang voor te zijn. U kunt eventueel ook een beroep doen op de checklist die ik heb opgesteld. Met behulp van deze checklist kunt u zelf een uitvaart regelen en voorkomt u dat u (rand)zaken vergeet.