Heeft u onlangs een naaste verloren? Dan wilt u hier op een waardige manier afscheid van nemen. Dit doet u middels een uitvaart in Nijmegen. Probleem van een uitvaart is dat u hier nogal veel voor moet regelen. Hierdoor heeft u mogelijk onvoldoende tijd om te rouwen. Bovendien brengt al het geregeld rondom een uitvaart nogal wat stress met zich mee. Alles moet immers in een kort tijdsbestek geregeld worden.

U kunt ervoor kiezen om de uitvaart zelf te regelen, maar veel mensen zitten hier niet op te wachten. Geldt dit ook voor u? Dan bent u bij Johan Uitvaartzorg aan het juiste adres. Ik ondersteun u graag bij het verzorgen van een uitvaart in Nijmegen. Wilt u de uitvaart toch zelf regelen maar weet u niet waar u moet beginnen? Dan biedt mijn checklist u de helpende hand.

Uitvaart op maat in Nijmegen

Om op een passende manier afscheid te nemen van een naaste, wenst u een mooie uitvaart in Nijmegen. Wat dat betreft bent u bij Johan Uitvaartzorg goed. Ik bied u namelijk de mogelijkheid tot een uitvaart op maat. Hierbij houd ik rekening met uw wensen en de eventuele wensen van de overledene. Zodoende zorgen wij er samen voor dat uw naaste het afscheid krijgt dat hij of zij verdient.

Bij Johan Uitvaartzorg kunt u een uitvaart in Nijmegen geheel zelf samenstellen. Ik zorg er uiteindelijk voor dat de uitvaart geheel naar wens is. U kunt de uitvaart en alle bijkomende (rand)zaken volledig door mij laten regelen. Wilt u zelf helpen? Dat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Ik kan namelijk ook alleen de noodzakelijke dingen rondom een uitvaart in Nijmegen voor u regelen en als regisseur aantreden. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is bij Johan Uitvaartzorg? Neem dan gerust contact met ons op!

Johan uitvaartzorg portretfoto
begraafplaats rustoord nijmegen

Bron: WikiPedia

Begrafenis in Nijmegen

Veel mensen kiezen ervoor om na hun overlijden begraven te worden. Was dit ook de laatste wens van uw onlangs overleden naaste? Dan wilt u ongetwijfeld niets liever dan deze wens in vervulling laten gaan. U kunt een begrafenis in Nijmegen zelf regelen, maar u kunt dit ook uitbesteden aan Johan Uitvaartzorg. Ik verzorg niet alleen de begrafenis, maar voorzie u ook van advies en help u bij het maken van de keuzes.

Eén van de keuzes die u voorafgaand aan een begrafenis in Nijmegen moet maken, is de keuze voor de kist. Bij Johan Uitvaartzorg heeft u een ruime keuze uit kisten. Ik werk uitsluitend met eerlijk geprijsde uitvaartkisten die gemaakt zijn van 100% ecologisch materiaal. Mijn kisten hebben allemaal een LVC-keurmerk, waardoor ze geaccepteerd worden bij alle begraafplaatsen. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat de door u gekozen kist geweigerd wordt door een begraafplaats.

Crematie in Nijmegen

Wilde uw onlangs overleden naaste juist gecremeerd worden? Ook dan kan ik de uitvaart compleet voor u verzorgen. Johan Uitvaartzorg is namelijk eveneens gespecialiseerd in het verzorgen van een crematie in Nijmegen.  Ook rondom deze plaats of elders in het land kunnen wij een crematie verzorgen. Omdat onze uitvaartkisten het LVC-keurmerk hebben, worden ze geaccepteerd door alle crematoria. Crematies in Nijmegen houdt men bij crematorium Jonkerbos (Weg door Jonkerbos 51) of Dela Crematorium Waalstede (Staddijk 130).

Om mensen de gelegenheid te geven afscheid te nemen voorafgaand aan de crematie, biedt Johan Uitvaartzorg u de mogelijkheid tot een uitvaartplechtigheid. Speciaal voor mensen die dit willen, heb ik een pakket voor een flex uitvaart samengesteld. Met dit pakket regel ik alles met betrekking tot een crematie in Nijmegen van A tot Z, waardoor u zelf nergens meer naar om hoeft te kijken.

crematorium nijmegen jonkerbos