Is een dierbare van u overleden en wilt u graag hulp bij het regelen van de uitvaart in Zevenaar? Laat u zich dan helpen door Johan Uitvaartzorg. Ik stem de uitvaart altijd af op uw budget en uw persoonlijke wensen. U heeft daardoor de zekerheid dat er een mooie uitvaart zal plaatsvinden. Dat is belangrijk om op een waardige manier afscheid te kunnen nemen.

De mogelijkheden voor de uitvaart in Zevenaar

Bij Johan Uitvaartzorg kunt u kiezen uit drie pakketten voor een uitvaart in Zevenaar. Elk pakket heeft een ‘vanaf’ prijs. Deze basisprijzen zijn €1100,-, €2500,- en €3700,-. Op de pakketten pagina op de website kunt u precies lezen uit welke diensten een bepaald pakket bestaat. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij u de mogelijkheid om bij elk pakket diensten toe te voegen of weg te laten. Als u diensten toevoegt zal de prijs uiteraard omhoog gaan. Kiest u ervoor om zelf een aantal zaken te regelen? Dan bespaart u geld. Ik vind dat een waardig afscheid voor iedereen mogelijk moet zijn. Dankzij de verschillende pakketten hoeft het regelen van een uitvaart niet duur of ingewikkeld te zijn. Graag adviseer ik u over de mogelijkheden voor een uitvaart. Aan de hand van een transparante offerte kan ik een passende uitvaart samenstellen. Geeft u gerust aan wat uw budget is, dan houd ik daar rekening mee. Als uw wensen duidelijk zijn kan ik een begroting opstellen voor de uitvaart.

Johan uitvaartzorgWilt u de uitvaart in Zevenaar met mij bespreken?

U mag altijd bellen om een afspraak te maken voor het bespreken van de uitvaart in Zevenaar. Mijn telefoonnummer is 06-10122205. Ik kan bij u thuis langskomen voor een persoonlijk gesprek. U kunt eventuele vragen alvast mailen naar info@johanuitvaartzorg.nl. Alle mails worden door mij binnen 12 uur beantwoord.