Heeft u een dierbare verloren en vindt u het lastig om de crematie in Arnhem te regelen? Neemt u dan contact op met Johan Uitvaartzorg. Het is erg begrijpelijk dat u liever afscheid wilt nemen dan dat u allerlei zaken moet regelen. Ik help u graag door een crematie te verzorgen die is afgestemd op uw wensen en budget. Wenst u eerst meer over mij te weten te komen als uitvaartverzorger of als persoon, dan kunt u de pagina ‘Over mij‘ raadplegen.

Welke mogelijkheden zijn er voor de crematie in Arnhem?

Voor de crematie in Arnhem bied ik drie pakketten aan. Elk pakket bestaat uit een aantal onderdelen die ik regel. Bij het voordeligste pakket zult u zelf veel moeten regelen. Zo kunt u geld besparen. Heeft u liever dat ik alle zaken regel? Dan kunt u voor het meest uitgebreide pakket kiezen. U mag zelf kiezen bij welk crematorium de plechtigheid plaatsvindt. In Arnhem is crematorium Moscowa het makkelijkst te bereiken, maar u zou ook naar het crematorium in Dieren of het crematorium Jonkerbos in Nijmegen kunnen gaan. Op de website kunt u op de ‘Pakketten’ pagina zien hoeveel de diverse diensten bij een bepaald crematorium kosten. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Tevens kunt u elk pakket wijzigen door extra diensten toe te voegen. U kunt de crematie zo afstemmen op uw wensen. Ik laat u altijd van tevoren weten wat de kosten zullen zijn.

Johan uitvaartzorgNeem contact met mij op om de crematie in Arnhem te bespreken

Wilt u graag zo snel mogelijk hulp hebben met het regelen van de crematie in Arnhem? U kunt mij dag en nacht bereiken via het telefoonnummer 06-10122205. Ik maak graag een afspraak bij u thuis om uw wensen te bespreken. Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze mailen naar info@johanuitvaartzorg.nl. Binnen 2 uur heeft u van mij antwoord op uw vragen.