Johan uitvaartzorg

Johan Verhofstadt

`Als zelfstandig uitvaartverzorger is het uiterst belangrijk om goed te luisteren en de nabestaanden te adviseren, van groot tot klein, voor een zo persoonlijk mogelijke uitvaart.`

Als zelfstandig uitvaartverzorger is het uiterst belangrijk om goed te luisteren en de nabestaanden te adviseren, van groot tot klein, voor een zo persoonlijk mogelijke uitvaart. Ik ben er voor iedereen en maak geen verschil, want uw persoonlijke wensen staan centraal. Ook als u uw leven op geheel eigen wijze ingericht heeft, ook als dit afwijkend is van traditionele patronen,kan dit van invloed zijn op de vormgeving van uw uitvaart. Daarom zal ik altijd rekening houden met de levensstijl, geaardheid van de overledene voor een uitvaart op maat.

Sinds enige tijd actief als uitvaartondernemer, woonachtig in Arnhem. Naast blijven ontdekken vind ik het fijn om mensen samen te brengen en te verbinden. Mijn missie: binnen de branche een nieuw gezicht laten zien en een nieuw geluid laten horen. Niet lijzig en stoffig, maar vlot en ongekunsteld. En natuurlijk altijd respectvol.

Ook als u elders verzekerd bent.

Wanneer een dierbare overlijdt, kan het zijn alsof de wereld voor u even stil staat. Op hetzelfde moment moet er ineens veel geregeld worden, waaronder een uitvaart en een waardig afscheid van uw dierbare. Tijdens een moeilijke periode in uw leven, neem ik u graag deze zorg uit handen en kan ik u op persoonlijke en passende wijze adviseren. Veel is bespreekbaar en elke uitvaart is maatwerk. Uw wensen staan daarbij altijd centraal. Graag denk ik als uw adviseur mee over de mogelijkheden passend bij uw wensen en het beschikbare budget, ook als u elders verzekerd bent.

Back-up tijdens mijn afwezigheid

Veel mensen vragen mij wel eens: “Ben je dag en nacht, 7 dagen in de week bereikbaar voor een melding?” Dan is mijn antwoord daarop “Ja, in dit beroep moet je altijd klaar staan voor de nabestaanden om hen te begeleiden tijdens het allereerste moment van verlies”.

Vaak komt dan de volgende vraag: “Maar hoe doe je dat dan met vakantie of ziekte?” Dan is mijn antwoord hierop: “Vanwege de emotionele en intensieve periode dat je met de families bezig bent, heb je zelf ook tijd nodig om afstand te nemen en op te laden. Voor zulke momenten heb ik altijd back-up geregeld.

Hiervoor vraag ik mijn collega uitvaartondernemers Cecile van Hattem-Smeets of Stefan Boddenberg mij te vervangen. In hen zie ik dezelfde ‘kleur’ stijl van het persoonlijk begeleiding van de familie en een afscheid dat recht doet aan de overledene”

Stefan Boddenberg                                                                    Cecile van Hattem-Smeets