Is een dierbare overleden en wilt u een passend afscheid regelen? Daar speelt uw budget een grote rol bij. Uitvaarten zijn over het algemeen prijzig en niet iedereen kan dat zomaar betalen. Bij Johan Uitvaartzorg kunt u daarom terecht voor een budget uitvaart in Renkum. U betaalt een voordelige basisprijs voor een uitvaart, maar u kunt ook diensten toevoegen als u dat wenst. Johan Uitvaartzorg is dag en nacht bereikbaar en staat u persoonlijk te woord.

Wat zijn de redenen om voor de budget uitvaart in Renkum te kiezen?

Als u uw dierbare een waardig afscheid wilt geven, maar u een beperkt budget heeft, dan helpt Johan Uitvaartzorg u graag. Het belangrijkste is dat u en de andere nabestaanden op een passende manier afscheid kunnen nemen. Voor de budget uitvaart in Renkum betaalt u €2995,-. De noodzakelijke formaliteiten worden door mij geregeld en u verzorgt de plechtigheid. Ik doe aangifte van het overlijden en u zult de gasten moeten ontvangen, het draaiboek voor de plechtigheid moeten regelen en de muziek regelen. Natuurlijk is het ook mogelijk dat ik (een deel van) deze taken op mij neem tegen een meerprijs. Tevens kunt u de uitvaart uitbreiden met enkele extra diensten. Ik laat u graag aan de hand van een offerte zien welke mogelijkheden er zijn en hoeveel dat kost. Zo kunnen we samen een uitvaart samenstellen die bij uw wensen en bij uw budget past.

Johan uitvaartzorg

Neem contact op om uw wensen voor de budget uitvaart in Renkum te bespreken

U mag altijd contact met mij opnemen om de budget uitvaart in Renkum te bespreken. Ik ben dag en nacht bereikbaar via het telefoonnummer 06-10122205. Meestal maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek bij u thuis. Heeft u vragen over de uitvaart? U kunt dan een mail naar info@johanuitvaartzorg.nl sturen. Ik geef binnen 2 uur antwoord.