Is een dierbare overleden en wilt u een passend afscheid? Daar speelt uw budget een grote rol bij. Uitvaarten zijn over het algemeen prijzig en niet iedereen kan dat zomaar betalen. Bij Johan Uitvaartzorg kunt u daarom terecht voor een budget uitvaart in Renkum. U betaalt een voordelige basisprijs voor een uitvaart, maar u kunt ook diensten toevoegen als u dat wenst. Ik ben dag en nacht bereikbaar en sta u persoonlijk te woord.

Wat zijn de redenen om voor een budget uitvaart in Renkum te kiezen?

Als u uw dierbare een waardig afscheid wilt geven, maar u een beperkt budget heeft, dan helpt Johan Uitvaartzorg u graag. Het belangrijkste is dat u en de andere nabestaanden op een passende manier afscheid kunnen nemen. Voor mijn tarieven kunt u de pagina ‘Ik help u graag’ raadplegen. Hier kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de optie ‘Regisseur’. U de regie, ik het regelwerk.

De noodzakelijke formaliteiten worden door mij geregeld en u verzorgt de plechtigheid. Ik doe aangifte van het overlijden en u zult de gasten moeten ontvangen, het draaiboek voor de plechtigheid moeten regelen en de muziek regelen. Natuurlijk is het ook mogelijk dat ik (een deel van) deze taken op mij neem tegen een meerprijs. Tevens kunt u de uitvaart uitbreiden met enkele extra diensten. Ik laat u graag aan de hand van een offerte zien welke mogelijkheden er zijn en hoeveel dat kost. Zo kunnen we samen een uitvaart samenstellen die bij uw wensen en bij uw budget past.

Neem contact op om uw wensen voor de budget uitvaart in Renkum te bespreken

U kunt 24 uur per dag contact met mij opnemen om de mogelijkheden voor een budget uitvaart in Renkum te bespreken. Ik ben dag en nacht bereikbaar via het telefoonnummer 06-10122205. Graag maak ik een afspraak voor een persoonlijk gesprek bij u thuis. Heeft u vragen over de uitvaart? U kunt dan een mail naar info@johanuitvaartzorg.nl sturen. Binnen 12 uur geef ik u een reactie.

Johan-Uitvaartzorg-Renkum