Budget uitvaart in Westervoort of omgeving

Dat een uitvaart per definitie duur moet zijn, is niet waar. Johan Uitvaartzorg verzorgt ook budget uitvaarten in Westervoort en omgeving. Bij een budget uitvaart is er vaak een simpele plechtigheid en wordt ‘in stilte’ afscheid genomen. Speciaal voor hen die geen uitgebreide uitvaart wensen, heb ik een Budget uitvaartpakket samengesteld. U weet hierdoor meteen wat de exacte totaalprijs zal zijn. https://johanuitvaartzorg.nl/ik-help-graag/uitvaartpakket/

Wat ik u aanbied

In het Budget uitvaartpakket heb ik een eenvoudige uitvaart en een stille crematie opgenomen. U ontvangt wel mijn persoonlijke begeleiding en de zorg van ons verzorgingsteam, er is echter geen uitgebreide afscheidsplechtigheid. De overledene wordt opgebaard in een populierenhouten grafkist thuis in Westervoort en zal op de afgesproken dag overgebracht worden naar crematorium Heteren. Ik heb bewust gekozen voor dit crematorium, omdat de prijs hier het laagst is terwijl de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Johan uitvaartzorg

Budget uitvaart in regio Westervoort

Een Budget uitvaartpakket van Johan Uitvaartzorg is opgesteld als leidraad. De uiteindelijke budget uitvaart in Westervoort kan geheel worden toegespitst op uw wensen. Het is altijd mogelijk tegen een meerprijs producten of diensten toe te voegen, waardoor de budget uitvaart in Westervoort persoonlijker wordt. Uiteraard kan een budget uitvaart niet alleen in Westervoort, maar ook in Arnhem, Velp of Zevenaar uitgevoerd worden.