Bij een uitvaart wilt u op een waardige manier afscheid kunnen nemen. Het liefst stemt u de uitvaart zoveel mogelijk af op de overledene. Johan Uitvaartzorg begrijpt u volledig. Ik als begrafenisondernemer in Renkum vind het belangrijk om een persoonlijke uitvaart samen te stellen. Dit betekent ook dat ik de uitvaart af kan stemmen op bepaalde levensstijlen en de geaardheid van de overledene.

Hoe zorgt de begrafenisondernemer in Renkum voor een persoonlijke uitvaart?

De uitvaart is een belangrijk moment in het rouwproces. U kunt samen met andere nabestaanden de overledene herdenken. Hierbij is het van belang dat de uitvaart afgestemd is op de overledene, aangezien elke persoon anders is. Johan, de begrafenisondernemer in Renkum, biedt diverse mogelijkheden aan voor een uitvaart. U heeft keuze uit drie basispakketten tegen verschillende prijzen. Elk pakket kan aan worden gepast zodat het zoveel mogelijk aansluit bij de overledene. Er kunnen diensten toegevoegd worden tegen een meerprijs. Ook bied ik uitvaarten aan die zijn afgestemd op overledenen met een bepaalde geaardheid. De regenboog uitvaart is speciaal voor mensen die bij de LGBTI groep horen. Vaak worden bij uitvaarten niet de mensen uitgenodigd die de overledene via deze groep kent. Dat is natuurlijk erg jammer, aangezien deze mensen waarschijnlijk veel steun hebben geboden. Dankzij deze uitvaart kunt u op een passende manier afscheid nemen.

Johan uitvaartzorg

Wilt u uw wensen met de begrafenisondernemer in Renkum bespreken?

Voor het bespreken van uw wensen met de begrafenisondernemer in Renkum kunt u altijd telefonisch contact opnemen via 06-10122205. U mag ook midden in de nacht bellen bij een overlijden. Ik maak dan een afspraak met u zodat we de mogelijkheden door kunnen nemen. Als u meer informatie wilt hebben over de diensten die ik aanbied, dan kunt u een mail naar info@johanuitvaartzorg.nl sturen. Binnen 12 uur krijgt u van mij antwoord.