Elk persoon is anders. Dat geldt dus ook voor een uitvaart. Als u het belangrijk vindt dat de uitvaart past bij de overledene, dan kunt mij als begrafenisondernemer in Zevenaar inschakelen. Ik ben gespecialiseerd in het verzorgen van een persoonlijke uitvaart op maat. Zo kunt u op een passende manier afscheid nemen van uw dierbare. Wilt u eerst meer informatie over mij als persoon en als begrafenisondernemer? Bekijk de pagina ‘Over mij‘.

Welke diensten biedt de begrafenisondernemer in Zevenaar aan?

Als begrafenisondernemer in Zevenaar bied ik allereerst een luisterend oor. Een ieder heeft zijn/haar eigen wensen. Om inzicht te krijgen in de mogelijkheden die ik aanbied, kan je de pagina ‘Ik help u graag’ raadplegen. Ik vind het belangrijk om de uitvaart volledig af te stemmen op de overledene. Zijn er bijvoorbeeld bepaalde tradities die in de uitvaart verwerkt kunnen worden? Door deze persoonlijke of culturele kenmerken in de uitvaart te verwerken, wordt de uitvaart veel intiemer. U kunt het zien als een soort ode aan de overledene. Ik vind het belangrijk dat iedereen een waardig afscheid krijgt. Als begrafenisondernemer laat ik hierbij graag een ander geluid horen; vlot en modern. Dit gebeurt altijd op een respectvolle en waardige wijze.

Neem contact op met uw begrafenisondernemer in Zevenaar

U kunt altijd contact opnemen met mij als uw begrafenisondernemer in Zevenaar. In het geval van een overlijden kunt u bellen naar 06-10122205. Ik maak meteen een afspraak met u zodat we de uitvaart kunnen bespreken. Als u dat wenst kom ik graag bij u thuis langs. Eventuele vragen mag u mailen naar info@johanuitvaartzorg.nl. Ik reageer altijd binnen 12 uur op mails.

Johan-Uitvaartzorg-Zevenaar