Elk persoon is anders. Dat geldt dus ook voor een uitvaart. Als u het belangrijk vindt dat de uitvaart past bij de overledene, dan kunt mij als begrafenisondernemer in Zevenaar inschakelen. Ik ben gespecialiseerd in het verzorgen van een persoonlijke uitvaart op maat. Zo kunt u op een passende manier afscheid nemen van uw dierbare. Wilt u eerst meer informatie over mij als persoon en als begrafenisondernemer? Bekijk de pagina ‘Over mij‘.

Welke diensten biedt de begrafenisondernemer in Zevenaar aan?

De begrafenisondernemer in Zevenaar biedt diverse diensten aan. Wat hem onderscheid van andere uitvaartondernemers is dat hij de uitvaart volledig wil afstemmen op de overledene. Het gaat daarbij niet alleen om de diverse zaken die Johan kan regelen, maar ook om de levensstijl van de overledene. Zijn er bijvoorbeeld bepaalde tradities die in de uitvaart verwerkt kunnen worden? Of had de overledene een bepaalde geaardheid? Door deze persoonlijke of culturele kenmerken in de uitvaart te verwerken, wordt de uitvaart veel intiemer. U kunt het zien als een soort ode aan de overledene. De regenboog uitvaart is bijvoorbeeld speciaal bedacht voor mensen die bij de LGBTI groep horen. Dit is een belangrijk onderdeel van het leven van de overledene, dus het zou zonde zijn om dat te verbergen. Tevens vind ik het belangrijk dat iedereen een waardig afscheid krijgt, ook als de nabestaanden een beperkt budget hebben. In dat geval kijk ik samen met hen naar de mogelijkheden voor een betaalbare uitvaart.

Johan uitvaartzorgNeem contact op met de begrafenisondernemer in Zevenaar

U kunt altijd contact opnemen met de begrafenisondernemer in Zevenaar. In het geval van een overlijden kunt u bellen via 06-10122205. Ik maak meteen een afspraak met u zodat we de uitvaart kunnen bespreken. Als u dat wenst kom ik graag bij u thuis langs. Eventuele vragen mag u mailen naar info@johanuitvaartzorg.nl. Ik reageer altijd binnen 2 uur op mails.